امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۰۲:۰۲

دوره آموزشی متصدی کافی شاپ (قهوه سرا)

نام شغل : متصدی کافی شاپ (قهوه سرا)

کد شغل: ۱-۰۰۱-۶۸-۵۱۲۰

گروه شغلی :  کشاورزی  خدمات تغذیه ای

نوع حرفه: صنایع غذایی

شرح شغل: توانایی آماده سازی و سرو انواع نوشیدنیهای گرم از قبیل قهوه و شکلات داغ،دمنوشهای گیاهی ،نوشیدنی های سرد مثل آبمیوه ها،آیس پکها، شیکها و …جزو وظایف اصلی شغل می باشد

ویژگیهای کارآموز: داشتن سلامت کامل جسمانی و روانی

حداقل میزان تحصیلات : دیپلم

حداقل توانایی جسمی: سلامت کامل جسمانی و روانی

مهارت پیش نیاز: ندارد

وظایف اصلی شغل:

متصدی کافی شاپ شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که بعد از انتخاب صحیح مکان ، ابزار و تجهیزات مناسب برای کافی شاپ ، مشتری مداری و بازاریابی در کافی شاپ ، تهیه منو و کنترل هزینه در کافی شاپ ، تهیه قهوه های دم کردنی و فوری ، تهیه انواع دسر یا بستنی ، تهیه انواع کیک برای کافی شاپ ، تهیه انواع ساندویچ برای کافی شاپ ، تهیه انواع نوشیدنی های شیری ، تهیه انواع چای و دم نوش ، تهیه نوشیدنی های تگری ، تهیه انواع آب میوه ها ، کاربرد تزئینات در کافی شاپ و تشخیص روف مناسب برای سرو ، شستشو ، سرویس و نگهداری ابزار و تجهیزات برای قهوه سرا را انجام می دهند و با مشاغل پذیرایی کننده و عمده فروشان مواد اولیه غذایی در ارتباط است.

چشم اندازهای اقتصادی شغلی دوره ( با رویکرد تغییرات تکنوژی و بازار)

از زمانیکه فواید و مضرات قهوه بر جامعه جهانی آشکار شد و مردم از خواص این نوشیدنی معجزه آسا با اطلاع شدند. با پیشرفت تکنولوژی وساخت دستگاه های که در کمترین آسیب را به قهوه برساند از سال ۲۰۱۱انجمن تخصصی قهوه اروپا و آمریکا تشکیل شد و ایران نیز همگام با سایر کشورها در سال۱۳۹۲ انجمن باریستای ایران تشکیل شد و شروع به فرهنگ سازی قهوه از دو سال اخیرگردید به طوری که واردات قهوه در سال ۹۴ چندین برابر سال ۹۲ بوده است و اکنون این صنعت در حال رشد و شکوفایی هرچه بیشتر می باشد

چشم اندازهای ایجاد درآمد شغلی دوره (با رویکرد فردی که در شغل قرار می گیرد – نگاه به آینده شغلی)

این صنعت در ۵ رشته جهانی سابقه  دارد که  هر کسی اگر در هر یک از این  رشته ها شروع به فعالیت کند در دنیای بی انتها قرار می گیرد که با اندک تغییری در هرکدام از وسایل کارش به کشف جدیدی از این حرفه می رسد برخی دیگر از این فیلدها نیاز به چند تخصص و چندین سال کار دارد که با کار مداوم و قرار گرفتن در کنار یک فرد با تجربه به دست می آید.

طول دوره: ۸۵ ساعت     تئوری: ۲۴ ساعت         عملی: ۶۱ ساعت

 

دوره آموزشی قناد هتل

متصدی کافی شاپ (قهوه سرا)