نمونه آزمون آنلاین
در پایان هر دوره آموزشی آزمون کتبی به صورت آنلاین توسط مرکز سنجش برگزار می گردد . کارآموزان باید جهت دریافت کارت ورود به جلسه و اطلاع از تاریخ آزمون آنلاین به سایت معرفی شده مراجعه نمایند . لینک دریافت کارت ورود به جلسه آزمون آنلاین
مرکز آموزش هتلداری و گردشگری شهید آوینی مشهد جهت آشنایی بیشتر کارآموزان با نحوه آزمون آنلاین اقدام به طراحی و راه اندازی سیستم آزمونهای نمونه آنلاین روی سایت خود نموده است .
جهت شرکت در آزمون نمونه آنلاین روی دکمه زیر کلیک کنید.
آزمون آنلاین نمونه سوالات آشپزی مرکز هتلداری و گردشگری مشهد
محدوده زمانی: 0خلاصه آزمون
0 از 10 سوالات تکمیل شده است.
پرسش و پاسخ:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Information
نمونه سوالات آزمون آنلاین آشپزی مرکز آموزش هتلداری و گردشگری
در حال حاضر آزمون به پایان رسیده است. شما نیز میتوانید دوباره شروع کنید.
Quiz is loading...
You must sign in or sign up to start the quiz.
شما برای به پایان رساندن آزمون، روی گزینه شروع آزمون باید کلیک کنید:
نتیجه
0 از 10 به سوالات به درستی جواب داد
وقت شما:
زمان سپری شده است
امتیاز شما 0 از 0 است , (0)
دسته بندی ها
- دسته بندی نشده 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- پاسخ داد:
- مرور
سوال 1 از 101. سوال
کوچکترین سایز قاشق در واحد پذیرایی چیست؟
صحیح
غلط
سوال 2 از 102. سوال
دستمال سفره چه کاربردی دارد؟
صحیح
غلط
سوال 3 از 103. سوال
نحوه پختن صحیح هاتداگ چگونه است ؟
صحیح
غلط
سوال 4 از 104. سوال
کدام ادویه طعم قویتری دارد؟
صحیح
غلط
سوال 5 از 105. سوال
بهترین روغن جهت سرخ کردن سوسیس ……………………. می باشد .
صحیح
غلط
سوال 6 از 106. سوال
کدامیک جزء اجزاء اصل ساندویچ ها نمی باشد ؟
صحیح
غلط
سوال 7 از 107. سوال
در خوراک بندری ، پیاز چ گونه تهیه می شود ؟
صحیح
غلط
سوال 8 از 108. سوال
به ساندویچ روباز ……………………………….. گفته می شود
صحیح
غلط
سوال 9 از 109. سوال
ملات ساندویچ شامل ……………………..، ………………………… ، ………………………………. می باشد .
صحیح
غلط
سوال 10 از 1010. سوال
نان ساندویچ نباید ………………………………… باشد ؟
صحیح
غلط