امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۲۳

دوره آموزشی سرپرست رستوران

نام شغل : سرپرست رستوران

کد شغل:  ۲/۱/۳۷/۳۲-۵

گروه شغلی :  خدمات هتلداری

نوع حرفه: اصول پذیرایی

شرح شغل:سرپرست رستوران کسی است که علاوه بر مهارت سرمیزبان بتواند از عهده شرکت در جلسات برنامه ریزی هفتگی غذا و نوشابه ها ، حل و فصل مشکلات ، کنترل چک لیستها، تقسیم کار ، ارزش یابی از پرسنل و ایجاد هماهنگی در واحد رستوران برآید.

ویژگیهای کارآموز: داشتن سلامت کامل جسمانی و روانی

حداقل میزان تحصیلات :دیپلم

حداقل توانایی جسمی: سلامت کامل جسمانی و روانی

مهارت پیش نیاز: ندارد

وظایف اصلی شغل:

۱- توانایی مدیریت بر پرسنل زیرمجموعه خود در رستوران۲-ایجاد انگیزش بیشتر در مهمانیهای ورودی به رستوران برای حضور بیشتر در رستوران ۳- توانایی آموزش به پرسنل زیرمجموعه خود برای اجرای آداب  معاشرت واخلاق حرفه ای در رستوران

۱۱) چشم اندازهای اقتصادی شغلی دوره ( با رویکرد تغییرات تکنوژی و بازار)

با توجه به اینکه مشهد الرضا به دلیل حضور سالیانه ۲۵میلیون زائر حرم مطهر امام رضا درزمینه اقامت وغذا ونوشیدنی رشد وتوسعه زیادی می یابد وعلاوه بر زائرین ،مجاورین این شهر نیز از رستورانهای با مدیریت قوی استقبال بیشتری خواهند نمود،هم افتتاح رستورانهای جدید وتوام با آن ،هم شغل سرپرست رستوران،جایگاه اقتصادی خوبی خواهد داشت

۱۲)چشم اندازهای ایجاد درآمد شغلی دوره(با رویکرد فردی که در شغل قرار می گیرد – نگاه به آینده شغلی)

با توجه به گرایش طبقه متوسط جامعه به استفاده از رستورانها به عنوان هم تنوع در زندگی وهم استفاده از غذای با کیفیت،لزوم شغل سرپرست رستوران کاملاً آشکار است ولذا آینده شغلی کاملاً روشنی درانتظاراین حرفه می باشد

طول دوره: ۱۴۴ ساعت

تئوری: ۶۰ ساعت

عملی: ۸۴ ساعت

دوره آموزشی سرپرست رستوران - مرکز آموزش هتلداری و گردشگری مشهد

دوره آموزشی سرپرست رستوران مرکز آموزش هتلداری و گردشگری مشهد